Zon, zee, strand en vuurwerk!!
Door: Karlijn
Blijf op de hoogte en volg Karlijn
03 Januari 2008 | India, Pololem
Hallo allemaal,
Is iedereen weer uitgerust van het nieuwjaar vieren? ;)
Hier in Palolem hebben wij het perfect gevierd!! Oudjaarsavond eerst lekker uit eten geweest op het strand! Wat `n feest weer! Ik had ons 3e lekker getrakteerd op een Red Snapper! Zag er echt super mooi uit met een lampje erin! :) Na het eten lekker aan de Kingfisher gegaan, het lokale biertje hier, wat perfect smaakte!!
Erg gezellig om met je voeten zowat in de zee te zitten met een perfecte temperatuur en een biertje in de hand!
Zo schiet de avond wel op!!
Lekker mensen kijken want er komen veel lokale naar het strand om niewjaar te vieren! Ze gingen lekker op een dekentje op het strand zitten met hun gezin, om wat te eten en te drinken.
Wat een drukte!
En toen om twaalf uur: Wat `n voorwerk!!!
Zo mooi! :D Overal op het strand de meest aparte soorten vuurwerk! Echt mooi zo met de zee erbij :D
Het nieuwejaar zijn wij dus wel goed ingegaan zoals je kunt lezen!!
1 Januari begon voor Erna wat minder leuk! Met `n kokosnoot snijden, klapte het zakmes opeens dubbel in Erna haar vinger!! Ieeeek
Maar gelukkig zijn we 2 goede zusters ;) en hadden we een hoop bij ons!
Met wat zwaluwstaartjes de wond maar dichtgeplakt. Het ziet er gelukkig toch wel goed uit nu!
De afgelopen dagen lekker Shanti Shanti gedaan! Wat wandelen door Palolem en op het strand liggen als het te heet wordt!
Verder hebben we nog een boottrip gemaakt over de backwaters van Palolem! Ook mooi, en heeeeeeeeel veel vogels gezien en wat apen! En ook een dolfijnentrip!
Erg leuk, en wel wat dolfijnen gezien!! :) Ook nog even aangelegd op Butterfly Beach, wat ook erg mooi was!
We zijn er ook achter gekomen dat je op Palolem niet perce een boottrip hoeft te boeken om dolfijnen te spotten! Want als je smorgens op tijd op bent, zie je zo ook!!
Soms zelfs springen, erg leuk!
Vandaag is alweer het laatste avondje hier in Palolem voor ons, want dan gaan we verder naar Noord- Goa.
Even een korter verhaaltje dan anders, maar we hebben het gewoon lekker relaxt gehad! :)
Volgende keer waarschijnlijk een langer verhaal!!
daaaaaaaag xxx Karlijn
PS. Hoe gaat het Sofie, hoorde van mama dat je naar het ziekenhuis bent geweest? Hoop dat het nu wat beter gaat met je!!
Gelukkig is het in Parijs allemaal goed gegaan! En wat een duur drankje!! ;)
En verder: Iedereen bedankt voor de leuke en lieve smsjes met oud op nieuw!!
xxxxx
Is iedereen weer uitgerust van het nieuwjaar vieren? ;)
Zo schiet de avond wel op!!
Wat een drukte!
En toen om twaalf uur: Wat `n voorwerk!!!
Het nieuwejaar zijn wij dus wel goed ingegaan zoals je kunt lezen!!
Maar gelukkig zijn we 2 goede zusters ;) en hadden we een hoop bij ons!
Soms zelfs springen, erg leuk!
Volgende keer waarschijnlijk een langer verhaal!!
daaaaaaaag xxx Karlijn
Gelukkig is het in Parijs allemaal goed gegaan! En wat een duur drankje!! ;)
En verder: Iedereen bedankt voor de leuke en lieve smsjes met oud op nieuw!!
xxxxx
03 Januari 2008 - 13:19
Mijntje:
hee karel, nu leuk aan t kletsen via msn, ongelooflijk dat dat kan eigenlijk he! Geniet nog maar ff van je laatste weekjes! Tot gauw in nl!! XXX -
03 Januari 2008 - 13:33
Stefan:
HeeHee!
Heel wat beter dan die zooi als je het mij vraagt ;) Verder heb ik niks meer te melden aangezien je net ook online was! :) Nogmaals veel plezier nog verder!!
Xxx -
03 Januari 2008 - 15:17
Mama:
hoi saampjes
lekker genoten de afgelopen dagen en dan naar het noorden voor nog meer strand.Geniet maar flink zodat je uitgerust terug komt.groetjes mama -
03 Januari 2008 - 15:28
Aniek:
Hoi,
veel plezier Noord-Goa. Benieuwd wat jullie daar allemaal weer gaan mee maken. -
03 Januari 2008 - 16:46
Evelyne:
Kort verhaal, maar wel leuk om te lezen dat het hier zo geweldig is! Krijg je toch weer een hele andere kijk op het land. Ben toch wel erg benieuwd naar de foto's dus kom snel ff kijken als je weer terug bent. Geniet er nog even van, want de tijd vliegt voorbij... En beterschap voor Erna (wat 'n pech!).
Groetjes, Evelyne -
03 Januari 2008 - 16:56
Jaap:
Veel plezier nog, je laatste dagen...
En van de geestverruimende middelen in Goa afblijven he! -
03 Januari 2008 - 19:58
Paul, Renie En Kids:
Ha Karlijn,
Dit gedeelte van India spreekt mij toch veel meer aan dan die viezigheid die jullie eerder zagen.
Wat zullen jullie genieten.
Laat Erna maar geen kokosnoten meer snijden en zeker niet als ze nog niet nuchter is.
Heel veel groetjes van ons allemaal
Doeiiiiiiiiiiiii Renie -
04 Januari 2008 - 14:45
Anja:
Hoi karlijn,
wat een heerlijke vakantie heb je toch.
het gaat wel snel voorbij.
Inderdaad een relaxte tijd zo op het srand met een lekker pilsje erbij.
Weet je al dat ria de nieuwe prinses van leende is (collega van jullie mam)
dus dat zit weer goed met de carnaval.
zie je snel weer op de koperwiek
groeten anja -
04 Januari 2008 - 17:23
Sofie:
hee zussie
wat schandalig, ik lees dit berichtje nu pas terwijl ik altijd een van de 1ste was;) fijn dat het daar nog steeds allemaal goed gaat. met mij gaat het ook goed, eigelijk beter als eerst, gelukkig! Wel beetje moe en het blijft allemaal vast zitten, maarja! komt goed.
geniet er nog maar eventjes van want het vliegt voorbij!
dikke kus
Sofietje -
04 Januari 2008 - 20:30
Dianne En Jos:
Hoi Karlijn,
Op naar het volgende,hoop dat het daar ook zo mooi is! Heel veel plezier.
Groetjes van ons allemaal!!
04 Januari 2008 - 21:47
Mama:
ja karlijn, zoals anja al vertelde zijn ria en wim vd broek het nieuwe prinsenpaar van leende grappig he en goed geheim gehouden op het werk. hoe is het in noord goa,veel hippies en
heel anders hoorde ik al van papa.kus mama -
05 Januari 2008 - 09:33
Alf:
Blijft fascinerend; jullie verhalen. Inderdaad de humor ervan dit alles blijven zien. Voor jullie ook de beste wensen en Karlijn tot ziens (en horens) op opa's feestje. Geniet er nog van de laatste agen groetjes van de Endentjes Helmond -
06 Januari 2008 - 12:15
Ruben:
Hee Kleine!!
Zo te lezen vermaken de zusters en Arno zich erg goed daar in India!
Geniet er nog even van en tot binnenkort!
xx Ruben -
06 Januari 2008 - 14:49
Kristy R.:
Haa Karlijn,
kort verhaal, maar weer erg leuk om te lezen. Jij hebt niks gemist met oud&nieuw dat lees ik wel.
en eens lekker genieten is ook fijn!!..
lekker bakken op het strand;) na al die verhalen word ik toch soms wel eens even jaloers op jou;)
nog veel plezier en tot snel!!
xx.x Kristy R. -
07 Januari 2008 - 09:27
Yvon:
Heey meisje,
Mooi verhaaltje weer!
Stiekem wor ik dan toch een beetje jaloers op jou!
Maar vin t wel echt super voor je.
Geniet er nog van...
Kusje Yvon -
08 Januari 2008 - 14:41
Sander:
Goed bezig klijntje daar! Ik volg je verhalen (al zijn 't wel flinke verhalen soms ;)). Enjoy!
XXX